Nieuwsbrief sluiting dakterras

Beste bezoeker van Het Houtse Meer,

Na uitgebreid overleg met het team hebben wij besloten om te stoppen met ons (pas geopende) dakterras. Wij gaan wel verder als evenementenlocatie én we specialiseren ons als restaurant. Het Houtse Meer is dus voortaan zonder café-functie. We maken deze moeilijke keuze om jullie de hoge service te kunnen blijven bieden die je van ons gewend bent.


Het personeelstekort in de horeca is sinds de coronaperiode verder toegenomen. Ook bij Het Houtse Meer hebben wij hier mee te maken. Als gevolg daarvan moeten wij als onderneming gedwongen keuzes maken.

Lange wachttijden De laatste jaren hadden we regelmatig wachttijden aan de deur voor een drankje. Dit leidde tot ontevredenheid van onze gasten. Om deze service toch te kunnen bieden, namen we het initiatief tot het bouwen van een dakterras.
Innovatief concept Het dakterras baseerden we op het selfservice-concept, een leuk en innovatief concept dat prima werkt bij onze andere locatie, De Houthallen. Het idee voor Het Houtse Meer: een einde aan de wachtrijen en met minder personeel tóch onze bezoekers een drankje en een hapje aanbieden. Helaas bleek al na twee maanden dat deze vorm van dienstverlening niet past bij de verwachtingen van de bezoekers van Het Houtse Meer.

Nieuwe openingstijden Wij gaan ons nu helemaal specialiseren als evenementenlocatie en als lunch- en diner restaurant. De nieuwe openingstijden voor het restaurant:

Woensdag t/m zondag: lunch van 12:00 - 15:00 uur
Woensdag t/m zondag: diner van 17:00 - 22:00 uur

Terrasreservering mogelijk Goed nieuws: vanaf nu kun je ook op het terras reserveren voor lunch of diner. In de eerdere combi-functie van café en restaurant was dat niet mogelijk.

Onvergetelijke ervaring Wij ontvangen je graag voor jouw feest, meeting of event. En natuurlijk voor lunch of diner - ook op ons mooie terras aan het water! Samen met ons enthousiaste team staan we voor een onvergetelijke ervaring. Graag tot snel ziens bij Het Houtse Meer!

Namens het team,

Martin en Nathalie van der Zee Terug
volg ons
Blijf op de hoogte
Inschrijven
Website gemaakt door WebSentiment
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

PAASBRUNCH

Voor zondag 9 april en maandag 10 april heeft onze chef de mooiste seizoensproducten bij elkaar gebundeld in een fantastische 3-gangen paasbrunch. ?Met wie kom jij heerlijk een middag genieten?

3-gangen Paasbrunch
€45,00 per persoon

3-gangen Kids Paasbrunch
€17,50 per persoon


Reserveer Bekijk menu
Wachtwoord vergeten